Четвер, 09.05.2024, 22:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Сайти шкіл району



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
кОРИСНІ КНОПКИ
osvitanovo.ucoz.ua/prapor.jpg


//osvitanovo.ucoz.ua/pzlLnK1ad30.jpg
ФЕСТИВАЛЬ-ЗМАГАННЯ "ПАТРІОТ"

ОСВІТНІ САЙТИ


 


http://koippo.kr.ua/images/koippo.jpg
К О І П П О




Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Відкритий урок футболу у Новомиргороді
11:24
Відкритий урок футболу у Новомиргороді

Тривають останні теплі осінні дні, які запам’ятаються учням Новомиргородського району не тільки завдяки привітній і сонячній погоді, а й завдяки проведеному на районному стадіоні розважального спортивно – масового заходу для учнівської молоді  „Відкриті уроки футболу”.

        Важливість активізації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах району, залучення учнів до регулярних занять фізичною культурою важко переоцінити, особливо враховуючи вплив досить складної і непростої соціально – політичної ситуації, яка існує в нашій країні. Однак, жодні перешкоди та невдачі не заважають нашим спортивним учнівським колективам протягом останніх років займати та виборювати найвищі залікові місця в змаганнях обласного, регіонального та всеукраїнського рівнів.    

         Саме завдяки цим спортивним досягненням нашої молоді Новомиргородський район отримав право першим з поміж інших районів Кіровоградської області провести соціальний проект „Відкриті уроки футболу”.

          29 та 30 вересня 2014 року на Новомиргородському районному стадіоні „Колос” учнівські колективи Новомиргородської ЗШ І-ІІІ ст. №1,  Новомиргородської ЗШ І-ІІІ ст. №2, Новомиргородської ЗШ І-ІІІ ст. №3, Златопільської гімназії міста Новомиргорода, Капітанівської ЗШ І-ІІІ ст., Панчівської ЗШ І-ІІІ ст. віком 9 – 12 років в рамках соціального проекту „Відкриті уроки футболу” приймають участь у проведенні ранкової зарядки, різноманітних конкурсних програмах спортивного спрямування, міні – змаганнях з футболу, естафетах. Крім цього, відповідно до програми проведення „уроку” та з метою урізноманітнення форм роботи з учнями, поряд з відпрацюванням вправ спортивного змісту проведено вправи – змагання з надання першої долікарської допомоги та вправи – знайомство з технічним обладнанням, яке використовується органами внутрішніх справ для забезпечення охорони громадського порядку.

        1 жовтня по завершенню даного спортивного дійства відбудеться розіграш „Солодкого кубку” серед команд – учасниць шляхом проведення міні – змагання з футболу. Особливістю зазначеного змагання є те, що по завершенню змагання не буде переможців і переможених, а тому всі охочі матимуть змогу скуштувати головну нагороду змагання.   

                          

Переглядів: 318 | Додав: Osvita_NM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar