Четвер, 16.05.2024, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Сайти шкіл району



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
кОРИСНІ КНОПКИ
osvitanovo.ucoz.ua/prapor.jpg


//osvitanovo.ucoz.ua/pzlLnK1ad30.jpg
ФЕСТИВАЛЬ-ЗМАГАННЯ "ПАТРІОТ"

ОСВІТНІ САЙТИ


 


http://koippo.kr.ua/images/koippo.jpg
К О І П П О




Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Районний семінар молодих спеціалістів
17:39
Районний семінар молодих спеціалістів

Творчість, майстерність,

досконалість – це, насамперед, наполеглива праця.

Василь Сухомлинський

28 жовтня на базі Новомиргородської загальноосвітньої школи I – III ступенів №3 відбувся районний семінар молодих спеціалістів на тему «Урок як основна форма навчання».  Мета: надання педагогу-початківцю методичної допомоги у розв'язанні першочергових проблем, подолання труднощів, із якими зустрічається молодий учитель, підтримання їхньої творчої наснаги, бажання плідно працювати.  Так,  методист РМК Іванова О.С. ознайомила присутніх із планом роботи семінару.  Директор школи Свистунова Т. І.  щиро вітала учасників семінару та презентувала напрями та результативність діяльності навчального закладу.  Тетяна Іванівна поділилася досвідом роботи з питань підвищення рівня загально педагогічної та методичної підготовки молодого вчителя.

Молоді спеціалісти переглянули фрагмент відео-уроку з біології в 11 А класі на тему «Амінокислоти. Білки. Нуклеїнові кислоти», який провели вчитель біології Новохатченко Т. М. та вчитель хімії Щербина В. І. Керівник Школи молодого вчителя Рябоконь А. Ю. донесла інформацію щодо аналізу та самоаналізу уроку.

Молоді педагоги мали змогу стати учасниками відкритих уроків, які проводили вчителі школи. Таким чином, було відвідано по 2 вибраних  уроки,  як-от: урок інформатики в 5 класі «Операції над вікнами». Практична робота №1. «Робота з вікнами та їх об'єктами» (вчитель інформатики Яценко О. Г.), урок всесвітньої історії в 11 А класі «Створення ФРН і НДР. «Німецьке економічне диво» ( вчитель-наставник Зарудня С. В. та молодий спеціаліст Бабенко Д. О.), урок географії у 8 класі «Рельєф України. Геоморфологічна будова» (вчитель географії  Чайковська Л. М.), урок фізичної культури в 5 А класі «Баскетбол. Правила гри. Виконання подвійного кроку та кидок в корзину» (вчитель фізкультури Меркоєв А. М.), урок фізики у 9 класі «Дослідження електричного кола послідовним з'єднанням провідників» (учитель Косташ О. М.), самопідготовка в ГПД у 2 класі з математики «Усне віднімання виду 40 – 8. Вправи і задачі на засвоєння прийому віднімання», і української мови «Тренувальні вправи у написанні звуко-буквеного аналізу слів» (вихователь ГПД Фартушна О. Д.), клубна година в ГПД «Паперовий вернісаж» (вихователь Животовська Т. П.), спортивна година в 4 Б класі (вихователь Рисович Т. В.).

Безперечно, однією з форм методичної роботи є Школа молодого вчителя, яка є однією з результативніших форм роботи щодо підвищення кваліфікації молодих спеціалістів, діяльність якої спрямована на розвиток творчих здібностей вчителя та підвищення рівня його професійної майстерності.

 

 

Керівник районної школи

адаптації молодих вчителів                         Рябоконь А.Ю.

 

Переглядів: 375 | Додав: Osvita_NM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar