Субота, 04.05.2024, 00:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Сайти шкіл району



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
кОРИСНІ КНОПКИ
osvitanovo.ucoz.ua/prapor.jpg


//osvitanovo.ucoz.ua/pzlLnK1ad30.jpg
ФЕСТИВАЛЬ-ЗМАГАННЯ "ПАТРІОТ"

ОСВІТНІ САЙТИ


 


http://koippo.kr.ua/images/koippo.jpg
К О І П П О




Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Головна » 2015 » Лютий » 20 » Навчання заради майбутнього
16:01
Навчання заради майбутнього

  Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда – Україна» у січні 2015 року було оголошено конкурсний відбір членів Національної тренерської мережі. За підсумками конкурсу відібрано учасників триденного тренінгу з різних куточків України.  Запрошення на тренінг до міста Києва отримала також завідувач районного методичного кабінету Новомиргородського відділу освіти Сергата Світлана Миколаївна.

  5 лютого успішно завершився каскад заходів для Національної тренерської мережі "Ла Страда-Україна". За підсумками дводенного тренінгу для нових тренерів та загальномережевого семінару "Торгівля людьми в Україні: сучасні виклики та шляхи протидії" організовано команду із 39 кваліфікованих-досвідчених-мотивованих професіоналів, які активно вестимуть превентивну роботу в 21 регіоні України. Обов'язковою умовою членства у мережі було підписання Етичного кодексу тренера. Кожен з тренерів та тренерок також отримали сертифікати за підписом президентки "Ла Страда-Україна" Катерини Левченко та директора Науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи МОН України Віталія Панка.

  Тренінг та семінар для тренерської мережі про проблему торгівлі людьми були проведені у рамках Програми протидії торгівлі людьми у Східній Європі завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Норвегії у співпраці з Представництвм Міжнародної організації з міграції в Україні Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraine.

  Проблеми, порушені у ході тренінгу, є надзвичайно актуальними для сьогодення. Учасники, а тепер вже тренери Національної мережі, отримали методичні рекомендації щодо проведення різноманітних заходів з педагогічними працівниками, учнівською молоддю, дітьми з протидії насильству, торгівлі людьми. Особлива увага зверталася на проблеми внутрішньо переміщених дітей в період збройного конфлікту в Україні.

  Подальшим кроком з цього напрямку буде проведення низки превентивних заходів для дітей та учнівської молоді району, навчання для педагогічних працівників та батьків.

 

Переглядів: 440 | Додав: Osvita_NM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar